TEKNISET TIEDOT2019-09-23T11:50:46+02:00

MATERIAALIEN TEKNISIÄ TIETOJA

Tältä sivulta löydät lattiamateriaaliemme teknisiä tietoja kuten asennusohjeita sekä yleisimpiä meiltä kysyttyjä kysymyksiä. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, niin ota yhteyttä tästä ja palaamme sinulle mahdollisimman pian.

MATERIAALIEN TEKNISIÄ TIETOJA

Tältä sivulta löydät lattiamateriaaliemme teknisiä tietoja kuten asennusohjeita sekä yleisimpiä meiltä kysyttyjä kysymyksiä. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, niin ota yhteyttä tästä ja palaamme sinulle mahdollisimman pian.

ROUHEKUMILATTIAT

ERGOFLOOR-kumilaattojen asennus on helppoa ja vaivatonta. Yleisimmin käytetyissä paksuuksissa pelkkä haluttuun muotoon ladonta riittää, eikä erillistä laattojen yhdistämistä tai liimaa välttämättä tarvita.

Asennuksen helppoudesta johtuen moni lattiaratkaisuun päätyvä tekeekin asennuksen itse. Vierestä löydät yleisimpiä ohjeita kumilaattojen säilytykseen ja asennukseen.

Muistathan, että lattian uusiminen on pitkäikäinen investointi ja lopputuloksen tuntevat parhaiten omat asiakkaasi. Mikäli siis oma osaaminen ja tarkkuus yhtään huolettavat, suosittelemme lämpimästi kääntymään ammattimaisen lattia-asennuksia tarjoavan yrityksen puoleen.

Autamme mielellämme sopivien yhteistyökumppanien löytämisessä, joten ota rohkeasti yhteyttä!

  • Kumi on luonnollinen raaka-aine kuten puu, joten se voi reagoida lämpötilan ja ilmankosteuden muutoksiin

  • Kumilaatat tulisi säilyttää kuivassa tilassa, jonka lämpötila on yli +10°C

  • Suojaa materiaali suoralta auringonvalolta välttääksesi värierojen syntymistä

  • Tee pohjatyöt huolella (mm. tasaisuus), niin saat parhaan lopputuloksen

OHJEET

RYHMÄLIIKUNTALATTIAT

PAVIGYM-tuotteet on helppo asentaa. Asennustyön suorittajan on kuitenkin hyvä ottaa huomioon muutamia perusasioita ennen asennuksen aloittamista. Lisätietoa löydät alla olevasta videosta.

Jos haluat varmistua asennuksen lopputuloksesta, niin autamme mielellämme löytämään sinua lähimmän lattia-asennuksiin erikoistuneen yrityksen.

Omaamme myös pitkän kokemuksen tuotteiden käytöstä ja pystymme tarvittaessa opastamaan lattian siivouksessa ja huoltamisessa, jotta asiakkaanne voisivat nauttia ykkösluokkaisesta ryhmäliikuntakokemuksesta myös tulevaisuudessakin!

Autamme mielellämme, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Usein Kysytyt Kysymykset (FAQ)

Onko PAVIGYM-lattioita helppo asentaa?2017-03-10T14:09:20+02:00

PAVIGYM-lukitusmekanismi tekee asennuksesta helppoa. Osa tuotteista voidaan asentaa jopa ilman liimaa, joten muutostöiden tekeminenkään ei ole enää ongelma. Lisätietoja asennuksesta löydät asennusoppaasta.

Haluan asentaa lattiani rullissa. En paloissa.2017-03-10T14:17:17+02:00

Lattia on helpompi asentaa paloissa kuin rullissa johtuen kehittyneestä lukitusmekanismista. Lattian viimeistely reunojen ja kulmapalojen osalta on myös miellyttävämpää, kun et joudu työskentelemään painavan rullan kanssa.

Minkä päälle PAVIGYM-tuotteita voi asentaa?2017-03-10T14:09:12+02:00

Kaikki PAVIGYM-tuotteet voi asentaa mm. puu- tai betonipohjalle. Pohjan tulee olla kuiva ja tasainen. Olkaa hyvä ja ottakaa yhteys asiakaspalveluumme lisätietoja varten.

Suositteletteko PAVIGYM-tuotteiden asentamista maton tai pehmeän askeleristeen päälle?2017-03-10T14:18:35+02:00

PAVIGYM-tuotteet tarvitsevat pohjakseen tasaisen alustan välttääkseen kiinnitysongelmat. Matot ja muut pehmeät eristeet tulee poistaa ennen asennusta.

OHJEET

TUOTEKORTIT

Kuntosali

Leikkipaikat

Kamppailu

Maisemointi

Yleislattia

Ryhmäliikunta

Pilates & Jooga

Toiminnallinen

Kamppailu

TARJOUS?